Geboortekaartjes meisje I zojoann.nl (2024)

Geboortekaartjes meisje, zoals gezien op Instagram! Bekijk hieronder onze geboortekaartjes dochter. Bekijk ook onze geboortekaartjes jongen& geboortekaartjes tweeling. Wil je een origineel geboortekaartje, kies dan voor een foliedruk geboortekaartje of voeg een labeltje toe. Vragen? Neem contact met ons op.

Geboortekaartjes dochter

Zwanger van een meisje? Wat leuk! Gefeliciteerd! Als moeder van twee dochters weet ik precies waar je nu doorheen gaat. Op wie zal ze gaan lijken? Op jou of op haar vader? Speciaal voor jou en je dochtertje heb ik een mooie collectie geboortekaartjes meisje ontworpen. Je kunt de geboortekaartjes eenvoudig personaliseren in onze editor door de voorbeeldgegevens te vervangen door je eigen gegevens. Of door een mooi fotolabel van jullie dochtertje toe te voegen aan het geboortekaartje.

Geboortekaartje meisje

Weet je al hoe de babykamer eruit komt te zien? Gaan jullie voor rustige neutrale kleuren? Of kiezen voor meer sprekende kleuren? Welke accessoires maken de kamer af? Kiezen jullie voor schattige diertjes of gaan jullie de kamer stijlen met droogbloemen? Het leuke aan de babykamer is dat je de gekozen stijl kunt doorvoeren in jullie geboortekaartje! Je zou bijvoorbeeld dezelfde kleuren kunnen gebruiken op jullie babykaartje. Of kunnen kiezen voor dezelfde bloemen. Andersom kan natuurlijk ook. Je kunt je ook door onze geboortekaartjes laten inspireren. Hulp nodig met het maken van jullie geboortekaartje? Neem contact met ons op! Wij helpen graag.

Geboortekaartjes zoals op Instagram en Pinterest

Wil je een hip geboortekaartje? Ik laat me graag inspireren door de laatste interieur- en modetrends. Deze trends zie je terug in mijn geboortekaartjes. Trendkleuren, patronen, add-ons zoals foliedruk, DIY-labels gecombineerd met mooie lettertypes. Volg mij op Pinterest en Instagram om inspiratie op te doen en op de hoogte te blijven van de laatste trends op het gebied van meisjes geboortekaartjes.

Geboortekaartjes maken

Geboortekaartjes maken voor een meisje, hoe werkt dat? Selecteer je favoriete geboortekaartje uit onze collectie. Klik op de kaart en aan de rechterkant opent automatisch onze editor. In onze editor kun je eenvoudig geboortekaartjes maken en bewerken. Als je op de voorbeeldnaam klikt op het kaartje, zul je zien dat je in de editor de naam te zien krijgt, vervolgens kun je met je toetsenbord de naam verwijderen maar ook het lettertype veranderen en de grootte. Wil je liever een andere achtergrondkleur? Klik op de achtergrond in het kaartje. In de editor zie je vervolgens een kleurenpallet. In het pallet kun je een andere kleur selecteren of je eigen kleurcode (hex-code) ingeven. In onze beeldbank vind je verschillende soorten attributen waarmee je jullie babykaartje kunt versieren.

Zelf geboortekaartjes maken?

Zelf geboortekaartjes ontwerpen? Onze editor beschikt over bijna alles dat je nodig hebt om zelf geboortekaartjes te maken. Hieronder leggen we uit hoe het werkt:

  • Bepaal vooraf of je een geboortekaartje met of zonder folie wilt
  • Ben je opzoek naar inspiratie voor jullie geboortekaartje? Kijk op mijn Pinterest of Instagram account. Dagelijk voorzie ik jullie hier van nieuwe inspiratie.
  • Kies een bestaand geboortekaartje of selecteer een blanco kaartje (met of zonder folie) Het handigst is om van voor naar achter te werken. Dus eerst de voorkant, dan de eventuele binnenzijde en dan de achterkant.
  • Met onze editor kun je vervolgens het kaartje ontwerpen. Kies voor een mooie achtergrondkleur met ons kleurenpallet, kies een mooi lettertype voor de naam en overige tekst met de verschillende attributen uit onze beeldbank maak je jullie geboortekaartje helemaal af.
  • Is het geboortekaartje naar wens? Kies een bijpassende envelop
  • Bestel een echte proefdruk
  • Controleer de proefdruk, staan er geen foutjes op? Zo ja, pas het babykaartje aan in je account en sla het kaartje op. Bestel eventueel nog een proefdruk.
  • Is de proefdruk goed? Bestel dan vast enveloppen vooraf, dan kun je ze vast adresseren en frankeren.
  • Is je dochter geboren? Gefeliciteerd! Je kunt de geboortekaartjes nu echt bestellen.
  • Ga naar je account en pas de laatste gegevens aan zoals de geboortedatum, lengte, gewicht en geboortetijd.
  • Dubbelcheck de laatste wijzigingen nog een keer op het geboortekaartje en bestel

5 Tips voor een origineel geboortekaartje

Wil je een origineel geboortekaartje voor jullie dochter? Met deze 5 tips maak je eenvoudig originele geboortekaartjes voor jullie meisje:

  1. Versier jullie geboortekaartje met een labeltje. Je kunt op het labeltje een mooie tekst zetten zoals 'you are so loved' maar ook de geboortedatum. Nog leuker is om een label met foto van jullie dochter.
  2. Geboortekaartjes krijgen door de toevoeging van goudfolie, koperfolie, zilverfolie of roségoudfolie een originele uitstraling. Je kunt ervoor kiezen om om alleen de naam in folie te drukken maar bijvoorbeeld ook andere elementen van de kaart.
  3. Voeg een houten elementje toe. Je kunt bij ons kiezen uit houten hartje, sterretje, maantje of strikje. De houten elementjes hebben een handig plakstripje waardoor je ze makkelijk op de geboortekaartjes kunt plakken.
  4. Wil een lief geboortekaartje? Plak dan een echt strikje op het geboortekaartje. Een strikje geeft een babykaartje direct een lieve uitstraling.
  5. Wat ook zorgt voor een originele geboortekaartjes, is door goed na te denken over alle details en die door te voeren in alle elementen, zoals bijpassendesluitzegels.

Geboortekaartje meisje met bijpassende envelop

Bij jullie geboortekaartje hoort natuurlijk een mooie kleur envelop. Bij Zo Joann kun je kiezen uit verschillende kleuren enveloppen. Je kunt kiezen uit een klassiek witte envelop, maar we hebben ook verschillende trendkleuren zoals oudroze, roestbruin of zand in ons assortiment. Wil je echt iets origineels? Kies dan voor een envelop met gouden inlay. We hebben eigenlijk altijd een envelop die past bij het geboortekaartje van jullie meisje.

Kies voor een sluitzegel

Mijn persoonlijke tip van mij aan jou: Plak de envelop van jullie geboortekaartje dicht met een mooie sluitzegel. Speciaal voor jou en je dochter heb ik een mooie collectie sluitzegels gemaakt. Met een sluitzegel hoef je geen enveloppen meer dicht te likken maar nog veel leuker, een sluitzegel geeft jullie geboortekaartje een echte finishing touch.

Bijpassende poster

Ben je opzoek naar een echte blikvanger voor jullie babykamer? Wat dacht je van een poster in dezelfde stijl als jullie geboortekaartje? Je kunt kiezen uit posters met en zonder folie. Onze posters kun je eenvoudig personaliseren met bijvoorbeeld de naam of geboortedatum van jullie kindje.

Meer leuks van Zo Joann

Naast geboortekaartjes voor meisjes hebben we nog meer leuke kaartjes. We hebben geboortekaartjes jongen, geboortekaartjes tweeling, kraamfeest kaartjes en mooie trouwkaarten. Wil je iets unieks? Neem contact met ons op. We denken graag met je mee, zodat je een geboortekaartje precies past bij jullie wensen.

Filters(0)

Wis alle filters

Vorm

Stijl

Kleur

Onderwerp

Patronen en achtergronden

Geslacht

Enkel of dubbel

Elementen

Foliekleur

Bekijk resultaten

Geboortekaartjes meisje I zojoann.nl (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Gregorio Kreiger

Last Updated:

Views: 5737

Rating: 4.7 / 5 (57 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Gregorio Kreiger

Birthday: 1994-12-18

Address: 89212 Tracey Ramp, Sunside, MT 08453-0951

Phone: +9014805370218

Job: Customer Designer

Hobby: Mountain biking, Orienteering, Hiking, Sewing, Backpacking, Mushroom hunting, Backpacking

Introduction: My name is Gregorio Kreiger, I am a tender, brainy, enthusiastic, combative, agreeable, gentle, gentle person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.