Geboortekaartjes Jongen I Zojoann.nl (2024)

Geboortekaartjes zoon

Zwanger van een zoon? Wat leuk! Bij ons vind je allerlei stijlen geboortekaartjes voor je zoon: stoer, lief, schattig en met allerlei mooie attributen. Denk aan sluitzegels, houten elementjesen foliedruk zodat we van jouw geboortekaartje een echt origineel geboortekaartje kunnen maken.

Hippe geboortekaartjes

Als ik geboortekaartjes ontwerp dan hoop ik jullie te kunnen inspireren. Hippe geboortekaartjes voorzien van trendkleuren, mooie details maar bovenal gemaakt met veel liefde. Als moeder van drie kleine kinderen weet ik precies door welke fase je nu heen gaat. Een hip geboortekaartje dat precies past bij jullie als ouders en jullie zoontje, daar doe ik het voor als ontwerper!

Geboortekaartjes jongen maken

Voor €1,- vraag je een proefdruk van jullie hippe geboortekaartjes aan zonder folie. Voor een hip geboortekaartje met folie betaal je €2,50 per proefdruk. Natuurlijk kun je ook meerdere proefdrukken aanvragen, zo kun je alle opties eerst in het echt zien en voelen. Tip: je kunt de kaartjes op verschillende papiersoorten afdrukken, zo kun je straks een goede keuze maken voor dat jullie zoontje geboren wordt. Maar je krijgt met de proefdruk van de geboortekaartjes ook staaltjes met papiersoorten en enveloppe kleuren meegestuurd.

Originele geboortekaartjes

Er is niemand zo uniek als jullie zoontje dat straks geboren gaat worden. Zo mooi, lief en heerlijk ruikend. Jcuw kindje verdiend een orgineel geboortekaartje! Maar hoe maak je van een standaard geboortekaartje een origineel geboortekaartje? Heb je een mooie foto van jullie kindje? Maak dan fotolabels en bevestig deze met een paperclip aan het geboortekaartje. Je kunt kiezen uit verschillende formaten labels en verschillende kleuren paperclips. Liever een geboortekaartje zonder foto? We hebben ook vier soorten folie waarmee je je geboortekaartje kunt 'versieren'. We hebben goudfolie, koperfolie, zilverfolie en roségoudfolie. Je kunt kunt de naam van jullie zoon afdrukken in één van deze folies maar ook kiezen voor subtiele details zoals een hartje.

Stoere geboortekaartjes

Bij geboortekaartjes jongen denken de meeste mensen al snel aan stoere geboortekaartjes. Maar wat is eigenlijk een stoer geboortekaartje? Een aantal jaar geleden waren dat vooral geboortekaartjes met een houten achtergrond of grote sterren. Tegenwoordig zijn stoere geboortekaartjes iets subtieler. Denk bijvoorbeeld aan een geboortekaartje met een mooie donkere achtergrondkleur zoals donkerblauw of roest en de naam van jullie kindje in een opvallend lettertype.

Geboortekaartjes bestellen

Gemiddeld bestellen mensen drie maand voor de uitgerekende datum een proefdruk. Maar mocht je later zijn dan is dit geen probleem, want op onze site werkt alles heel gemakkelijk. Met de editor pas je de geboortekaartjes helemaal aan naar wens en vervolgens bestel je heel gemakkelijk een proefdruk.

Hebben jullie de jongensnaam nog niet definitief? Geen probleem, via onze site kun je via je account last minute nog wijzigingen aanbrengen. En misschien kun je wat inspiratie opdoen door de geboortekaartjes bij langs te gaan op de site. Hier komen heel veel jongens namen voorbij.

Voor de eindorders zonder folie geldt: op werkdagen en zondag voor 18.00 besteld, dezelfde dag nog op de post. Dus de geboortekaartjes heb je zo binnen! Voor alle eindorders met folie besteld voor 18.00 geldt de volgende werkdag gedrukt en verzonden. Kaartjes met folie hebben dus een iets langere levertijd.

Zo kun je het kaartje uitzoeken dat het beste bij jullie past. Succes en veel plezier met uitzoeken! Mocht je vragen hebben kun je altijd mailen naar serviceteam@zojoann.nl of bellen naar 085-0438005.

Proefdruk geboortekaartje bestellen

Het krijgen van een kindje gaat gepaard met een hoop emoties. Zodra jullie zoon is geboren is elkaar leren kennen en herstellen prio nummer 1. Maak het bestellen van jullie geboortekaartje makkelijk door vooraf een proefdruk te bestellen. Met een proefdruk kun je de volgende dingen vooraf zien:

Checklist proefdruk geboortekaartje

Algehele eerste indruk. Vind je het geboortekaartje in het echt net zo mooi als op je scherm?

Kleuren op een scherm en gedrukt op papier wijken altijd iets af. Dit heeft o.a. te maken met je scherminstellingen en techniek waarop de kleuren worden weergegeven. Niet tevreden over de kleuren op je proefdruk? In onze editor pas je eenvoudig de kleuren aan. Uiteraard mag je ons ook altijd bellen om te overleggen.

Papiersoort:

Ben je tevreden met het gekozen papiersoort? Bij Zo Joann kun je kiezen uit verschillende soorten papier. Ieder papier geeft een geboortekaartje zijn eigen unieke uitstraling. Twijfel je tussen verschillende papiersoorten? Bestel dan meerdere proefdrukken zodat de verschillen in het echt kunt zien.

Ben je tevreden over de gekozen lettertypes en de grootte?

Is alle tekst goed leesbaar? Zijn de letters te klein? Maak de letters dan iets groter in onze editor. Of misschien vind je ze wel te groot. Vind je de gekozen lettertypes passen bij het kaartje? Sommige babynamen vragen om een stoer lettertype terwijl bij andere namen een sierlijk lettertype mooier is.

Formaat:

Wat vind je van het formaat? Ben je tevreden? Of wil je toch liever een maat groter of kleiner? Bij twijfel mag je altijd een nieuwe proefdruk bestellen

Spelfouten:

Niets is zo vervelend als een spelfout een geboortekaartje. Mocht je de naam of namen van je zoon al weten, staat deze correct op het kaartje? Mist er geen trema of streepje op een letter?

Kloppen jullie contactgegevens?

Indien jullie recent zijn verhuisd of zelfs nog moeten verhuizen: Klopt het gehele adres. Hoort de postcode bij dit adres? Heeft het telefoonnummer op de proefdruk 10 cijfers?

Geboortekaartjes met foliedruk:

Ben je blij met de gekozen kleur folie? Zijn alle elementen die je in folie gedrukt wil hebben ook in folie afgedrukt? Zo niet, open jullie geboortekaartje op onze site en pas het kaartje online aan. Ook de kleur van de folie kan je nog aanpassen. Twijfel je tussen goudfolie, rosegoudfolie, zilver en koper? Bestel extra proefdrukken en maak daarna je keuze.

Labeltjes:

Hebben jullie een labeltje besteld bij jullie geboortekaartje? Kijk dan of jullie het formaat mooi vinden bij het geboortekaartje. Of zou een groter of kleiner label beter passen? Past de tekst of de foto goed op het label? Is alles goed leesbaar en is de foto scherp? Zo niet, bestel een ander formaat labeltje of neem contact met ons op. Wij denken graag met je mee!

Hoe kan ik mijn proefdruk wijzigen?

Wil je iets wijzigen aan jullie geboortekaartje zoon? Dit doe je heel eenvoudig via jullie account.

  • Log in in je account
  • Ga naar mijn collectie
  • Klik op het kaartje dat je wil aanpassen
  • Het kaartje wordt nu geopend in onze makkelijke editor
  • In de editor kun je kleuren, lettertypes, kleur folie en tekst eenvoudig aanpassen. Is het kaartje aangepast? Sla de aangepast versie dan op in jullie account met de naam 'geboortekaartje aangepast'
  • Is de opmaak van jullie geboortekaartje naar wens, maar wil je een proefdruk op een ander soort papier of ander formaat? Klik onderaan het scherm dan direct op kaart bestellen. In het bestelproces kun je het formaat en papiersoort aanpassen.
  • Is de aangepaste proefdruk naar wens? Verwijder dan de eventuele oudere versies van jullie geboortekaartje jongen uit jullie account. Zo voorkom je dat na de geboorte van jullie kindje in alle hectiek de verkeerde geboortekaartjes worden besteld.

Mocht je ergens over twijfelen, neem contact met ons op. Ons vakkundige serviceteam denkt graag met je mee, zodat jullie straks het perfecte geboortekaartje hebben voor jullie zoon.

Is jullie proefdruk naar wens, ook het formaat? Wat fijn! Het is slim om nu vast enveloppen vooraf te bestellen, te adresseren en frankeren. Hieronder lees je meer.

Tip: Bestel enveloppen vooraf

Na de geboorte van jullie zoon heb je het al druk zat. Knuffelen, voeden, verschonen en nog meer knuffelen en kusjes geven. Hoe fijn is het, als je je over alle andere dingen minder zorgen hoeft te maken? Mijn tip: Bestel enveloppen vooraf! Inventariseer tijdens je zwangerschap naar wie je allemaal een geboortekaartje wil sturen en kijk al je al die adressen hebt. Heb je dat helder en weet je welk geboortekaartje jullie willen? Bestel dan vast de enveloppen, adresseer en frankeer ze. Zo hoef je na het ontvangen van de geboortekaartjes, alleen de kaartjes nog maar in de envelop te doen. Als je iemand anders de kaartjes naar de brievenbus laat brengen, dan hou jij meer tijd over te knuffelen.

Meer van Zo Joann

Wist je dat we naast geboortekaartjes jongen ook geboortekaartjes hebben voor meisjes en en geboortekaartjes tweeling? Naast geboortekaartjes maak ik ook trouwkaarten, Save the Date kaarten en complete trouwhuisstijlen. Een labeltje en mooie sluitzegelgeeft zowel jullie trouwkaart als geboortekaartje een persoonlijke twist.

Geboortekaartjes Jongen I Zojoann.nl (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Fredrick Kertzmann

Last Updated:

Views: 5715

Rating: 4.6 / 5 (46 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Fredrick Kertzmann

Birthday: 2000-04-29

Address: Apt. 203 613 Huels Gateway, Ralphtown, LA 40204

Phone: +2135150832870

Job: Regional Design Producer

Hobby: Nordic skating, Lacemaking, Mountain biking, Rowing, Gardening, Water sports, role-playing games

Introduction: My name is Fredrick Kertzmann, I am a gleaming, encouraging, inexpensive, thankful, tender, quaint, precious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.