Babykaartjes maken | Zo Joann (2024)

Babykaartjes maken. Kies een babykaartje uit onze collectie of ontwerp zelf. Wil je een origineel babykaartje? Kies dan voor een kaartje met foliedruk of personaliseer de kaart met een labeltje waarop je bijvoorbeeld een foto van jullie baby plaatst. Vragen? Neem contact met ons op, wij helpen graag.

Babykaartjes

ho*ra! Je bent zwanger. Een spannende maar ook een bijzondere gebeurtenis in jullieleven. Tijdens een zwangerschap dienen een hoop dingen geregeld te worden. Het uitkiezen van de naam(en), de babykamer maar ook een babykaartje. Met een babykaartje introduceer je jullie baby('s) aan jullie vrienden en familie.

Babykaartjes maken

Babykaartjes maken is makkelijk. Kies een design uit onze collectie, bewerk de kaart en maak hem eigen door de naam van jullie kindje toe te voegen. Wil je liever zelf een babykaartje maken? Ontwerp dan zelf jullie babykaartje. In onze ontwerptoolvind je verschillende atributen, lettertypes en met ons kleurenpallet kun je het babykaartje van jullie dromen ontwerpen. Heb je hulp nodig bij het ontwerpen? Of wil je van een bestaand ontwerp een ander ontwerp maken? Stuur ons een bericht. Onze deskundige customer happiness servicedesk heeft veel ervaring en helpt je graag.

Babykaartjes met foto

Zodra je bekent maakt dat jullie baby is geboren, is een van de eerste vragen vaak: Heb je een foto? Iedereen is nieuwsgierig hoe jullie kindje eruit ziet. Via Whatsapp is een foto zo verzonden. Een babykaartje met foto is leuker om te ontvangen. Onze DIY labels zijn perfect om foto's op af te drukken. Met een mooie paperclip, splitpen, touwtje of lintje kun je de foto eenvoudig aan jullie babykaartje bevestigen. Tip: mocht je via een geboortefotograaf foto's laten maken, geef dan aan dat je een foto nodig hebt voor jullie babykaartje. Dan krijg je de foto gelijk in het juiste bestandstype aangeleverd.

Babykaartjes met foliedruk

Wil je jullie babykaartje een luxe uitstraling geven? Kies dan voor een babykaartje met goudfolie. Wil je liever een andere kleur folie? We hebben ook zilverfolie, rosefolie en zwart folie. Met foliedruk geef het kaartje een unieke uitstraling. De meeste ouders kiezen ervoor om de naam in folie af te drukken. Wat ook mooi is, is om een paar details in folie af te drukken. In onze collectie vind je verschillende soorten babykaartjes met folie. Heb je een mooi kaartje gezien maar wil je liever een andere kleur folie? Je kunt in onze editor eenvoudig wisselen van kleur. Heb je een kaartje zonder folie gezien en wil je deze graag voorzien van folie? Stuur ons een bericht. Wij passen het kaartje dan aan.

Babykaartjes: Veel gestelde vragen

Elke dag ontvangen wij vragen over babykaartjes. Hieronder vind je een overzicht met de meest gestelde vragen. Heb je een vraag maar kan je het antwoord hieronder niet vinden? Neem contact met ons op. Wij helpen graag!

Wanneer babykaartjes maken?

De meeste ouders beginnen met oriënteren tussen de 16 - 20 weken. Rond deze periode is het geslacht bekend. Dit maak het oriënteren op een babykaartje makkelijker.

Kan ik een proefdruk bestellen van mijn babykaartje?

Heb je meerdere kaartjes gezien die je mooi vindt? Of twijfel je tussen verschillende papiersoorten of grootte van het geboortekaartje? Bestel vast proefdrukken van de verschillende ontwerpen. Je krijgt dan een echt gedrukt exemplaar thuis. Je kunt de kwaliteit bekijken en de kaart controleren op spelfouten. Bij alle eerste proefdrukken ontvang je een sample setje met daarin onze verschillende papiersoorten en envelopkleuren.

Babykaartjes: Wanneer enveloppen bestellen?

De meeste vrouwen bestellen de enveloppen in hun zwangerschapsverlof. Dit is doorgaans tussen de 34 en 36 weken van de zwangerschap. In deze periode weet je doorgaans ook welke kleur en formaat envelop je nodig hebt.

Tip: Schrijf en frankeer de enveloppen vast tijdens je verlof. Je kunt dan gelijk controleren of je alle adressen hebt. Na de geboorte hoef je dan alleen nog maar de geboortekaartjes te bestellen en in de enveloppen te steken.

Tip 2: Kies een bijpassende sluitzegel bij jullie babykaartje. Een sluitzegel is de 'kers op de kaart' en maakt een babykaartje helemaal af. Bijkomend voordeel een sluitzegel is een mooie manier om een envelop te sluiten. Dit voorkomt dat je zelf enveloppen hoeft te likken.

Hebben jullie bijpassende sluitzegels bij de babykaartjes?

Ja, wij hebben sluitzegels in bijpassende designs. We hebben een basis collectie met sluitzegels. Wil je een bijpassende sluitzegel met een elementje van jullie babykaartje? Neem contact met ons op. Wij maken dan een sluitzegel op maat.

Wanneer babykaartjes versturen?

Dit is persoonlijk. Heb je een 'makkelijke' bevalling gehad? De meeste mensen bestellen dezelde dag of dag daarna de babykaartjes. Met ongeveer 2 werkdagen heb je de kaartjes in huis en kunnen ze verzonden worden.

Heb je een zware bevalling gehad of heeft jullie kindje een pittige start? Wacht gerust een aantal dagen of weken met het bestellen en versturen van jullie kaartjes. De meeste mensen zien het ontvangen van een babykaartje als uitnodiging om op kraamvisite te komen. Iets waar je wellicht niet direct op zit te wachten. Jullie gezin staat op nummer één. De rest van de wereld kan wachten ;-)

Tip: Als je de definitieve order plaatst van jullie kaartjes, vergeet dan niet de laatste details aan te passen zoals de geboortedatum en optioneel het tijdstip van geboorte, lengte en gewicht. In alle emoties word dit soms vergeten.

Kan ik een poster bestellen in dezelfde stijl als mijn babykaartje?

Ja, dat kan. Een babykaartje is een kaartje dat je met veel liefde en plezier hebt uitgekozen en gemaakt. Via Instagam krijg ik vaak mooiefoto's van jullie babykamer. Op deze foto's is te zien dat het design van de babykamer vaak is geïnspireerd op het babykaartje. Een mooie poster van jullie babykaartje mag dan eigenlijk niet ontbreken. Bekijk onze collectie posters. Kan je het design van jullie babykaartje niet vinden in onze collectie posters? Neem contact met ons op. Wij maken dan een poster voor jou.

Kan ik een raambord, tuinbord of raamsticker bestellen in dezelfde stijl als ons babykaartje?

Ja, dan kan. Bekijk onze collectie geboorte aankondigingen. Kan je in de collectie niet vinden wat je zoekt? Neem contact met ons op. Wij maken dan een design dan past bij jullie babykaartje.

Filters(0)

Wis alle filters

Geslacht

Enkel of dubbel

Foliekleur

Bekijk resultaten

Babykaartjes maken | Zo Joann (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Reed Wilderman

Last Updated:

Views: 5727

Rating: 4.1 / 5 (52 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Reed Wilderman

Birthday: 1992-06-14

Address: 998 Estell Village, Lake Oscarberg, SD 48713-6877

Phone: +21813267449721

Job: Technology Engineer

Hobby: Swimming, Do it yourself, Beekeeping, Lapidary, Cosplaying, Hiking, Graffiti

Introduction: My name is Reed Wilderman, I am a faithful, bright, lucky, adventurous, lively, rich, vast person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.